Start groepslessen in Enschede en Hengelo

Als je onderuitgezakt staat/zit, je spieren laat hangen, op je ellebogen steunt, op één been staat of te gehaast loopt, gebruik je een deel van je spieren niet. Gevolgen: je houding, je figuur en je gezicht veranderen (vetopslag) en de kans op vage klachten en pijn wordt groter.

Met ISMAKOGIE leer je met subtiele, zachte oefeningen je spieren en gewrichten op de juiste manier te gebruiken. Dit verbetert je natuurlijke bewegingsritme en activeert je hele lichaam bij iedere beweging doordat de spieren optimaal gaan samenwerken. Je lichaam wordt beter ondersteund en blijft beter in model. Je staat stevig op de grond en bent beter in balans met je omgeving. Ook je hersenen worden door deze manier van bewegen positief beïnvloed.

ENSCHEDE

Vanwege de corona-maatregelen is de start van de groepslessen verschoven naar 3 maart.

De groepslessen zijn op woensdagmiddag. 10 lessen 1 uur per week, in de vakanties is er geen les. Zie lesschema onderaan deze pagina
Alle lessen worden gegeven in de locatie Innerstillness Buurserstraat 216, 7544 RG in Enschede. Deze worden door de praktijk van Corry Westgeest georganiseerd.

Start
3 maart

Tijden
Woensdag : 13.30 - 14.30 uur (voorkeur) vervolgcursus.
15.00 – 16.00 uur (voorkeur) beginnerscursus.
10 lessen 1 uur per week, in de vakantie is er geen les.

Tarief
Het tarief is 9,50 per persoon per uur.
Voor beginners is de eerste les gratis.
Het tarief is volgens de richtlijnen van de Nederlandse Anne Seidel Ismakogie Vereniging, zie www.ismakogie.nl

Betaling
Het lesgeld dient vooraf of op de eerste groepsles betaald te worden. In overleg is betaling in termijnen mogelijk. Betaling kan contant en per bank, nummer: NL 22 SNSB 0872350444, t.a.v. C. Westgeest, Schopmanlanden 22, 7542 CN Enschede.

Aanmelding voor beide cursussen bij Corry Westgeest docent: email: ismakogieCW@tiscali.nl of bellen met 053- 4763881.

HENGELO

De groepslessen worden georganiseeerd door de Volksuniversiteit Hengelo e.o. 10 lessen, 1 uur per week. In de vakantie is er geen les. Zie kesschema onderaan. Kosten 95,00 euro.

Voor informatie en aanmelding: volksuniversiteit Hengelo

De cursus wordt op dit moment gegeven in het het gebouw van het ROC Twente in Hengelo, Gieterij 200, 7553 VZ Hengelo. Dit gebouw valt onder de coronaregelingen voor scholen waardoor er meer deelnemers zijn toegstaan.

Tijden
De cursussen zijn op dinsdag.
Beginners: 19.00 tot 20.00 uur
Gevorderden 20.15 tot 21.15 uur


Start en lesschema

De cursus start op 9 maart

Lesschema Enschede

Terug