Workshops en lezingen

Regelmatig organiseert de praktijk workshops en lezingen. Iedere bijeenkomst is een cominatie van theorie en praktisch oefenen. Doorgaans hebben de workshops een thema.

De aankondiging komt op de homepagina van de site te staan en wordt gestuurd aan mensen die op de mailinglijst staan. Hiervoor kun je je aanmelden.
Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor deelname. Na betaling, uiterlijk 2 weken voor de workshop, is de inschrijving definitief.

Mogelijkheden op aanvraag, ook buiten Enschede
Er zijn allerlei redenen om een workshops of lezing te organiseren, b.v. een bedrijfsdag, personeels- familie - of vriendinnenfeest, een vrouwengroep of een groep die kennis wil maken met Ismakogie of een groep die graag Ismakogie doet.

Programma
Het programma kan in overleg vastgesteld worden. Kan algemeen- kachten- of werkgerelateerd of een combinatie van deze onderwerpen zijn.

Tarief
Het tarief is afhankelijk van de tijdsduur, het aantal deelnemers, reistijd en reiskosten van de docent en de draagkracht van de organisatie c.q. het bedrijf. Het tarief is volgens de richtlijnen van de Nederlandse Anne Seidel Ismakogie Vereniging.

Betaling
Betaling vooraf of volgens afspraak op banknummer Iban code: NL 22 SNSB 0872350444 t.n.v. Corry Westgeest, Schopmanlanden 22, 7542 CN Enschede. Terugave van betalingen is niet mogelijk.


Zomerworkshop 2022
Workshop Balans in je bewegen 16 dec 2017
Verslagen zomerworkshops juni en augustus 2017
Workshop 'Bewegen van Top tot teen', 20 aug 2016
Workshop 'Bewust bewegen voor een goede houding', 13 aug 2016
Workshop 'Geen Klachten aan Arm, Nek- en/of Schouders (KANS)', 18 juni 2016
"Workshop 'Geen Klachten aan Arm, Nek en/of Schouders (KANS)', 22 augustus 2015
Workshop 'Spieren van het gezicht en het achterhoofd', 13 juni 2015
Workshops bij gemeente Enschede in 2014Terug